1255603269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uskomattoman herkullinen ja mehevä Suklaakakku joka sisältää jopa puoli litraa raastettua kesäkurpitsaa!!! Ei heti hyväksi uskoisi mutta kehoitan kokeilemaan ,et varmasti pety!!

Kesäkurpitsaa olen jo parina kesänä keksinyt käyttää leivontaan kun sitä aina tuppaa kasvamaan niiiiin hurjasti  ettei ehdi syödä. Kesäkurpitsaa olen myös raastanut pakastimeen sopivina annoksina jolloin sitä on helppo ottaa sulamaan ja käyttää tähän kakkuun pitkin talvea.

Kakku on ihanan suklainen ja kostea, ei ikinä uskoisi sen sisältävän kesäkurpitsaa. Sehän on melkein terveyskakkua;) Ja mikä parasta todella helppo ja nopea tehdä!!!

5 dl raastettua kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
4 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl ruokaöljyä tai sulatettua voita
1 dl tummaa kaakaota

Sekoita aineet keskenään.Paista tunti 175 asteessa rengasvuoassa.

Usein kuorrutan kakun suklaalla tai kuten tässä tomusokerikuorrutteella kun tein auringonkukkakakkuja ystäville. Laitoin tipan keltaista elintarvikeväriä sekaan ja keskustat suklaarouheesta.