1261299750_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minulta toivottiin Ronjan 9-vuotis synttäreille Barbie ja kolme muskettisoturia aiheista kakkua. Kuvittelin sen olevan ihan helppo mutta kakusta tulikin enemmän pelkkä Barbie kakku. Toivottavasti päivänsankari ei ollut kovin pettynyt.

En halunnut maalata kakkukuvaa koska halusin kokeilla jotain uutta ja tehdä seisovan barbie kakun.En ole aiemmin päässyt sellaista tekemään ja nyt olisi hyvä mahdollisuus. Ajattelin että kakku olisi juhlavamman näköinen  kuin pelkkä maalattu kuva.

Pohjaksi tein 8 munan suklaakakkupohjan johon tuli täytteeksi valkosuklaamousse jossa oli vadelmia seassa.

Barbien hameen tein kulhoon. Vuorasin sen kääretorttupohjalla ja täytin moussella.

Kakun kanssa oli hieman taistelemista kun en aluksi mitannut barbia kunnolla ja lopulta se ei mahtunut kakun/hameen sisään. JOuduin ottamaan barbilta jalat irti ja laitoin pelkän yläosan kakun päälle.

Olisin halunnut tehdä samanlaisen mekon kuin Barbie ja kolme muskettisoturia- elokuvassa on mutta eipä se sitten oikein onnistunutkaan ja Barbielle tuli ihan perus mekko. Onkohan 9-vuotiaat kuin tarkkoja? Toivottavasti eivät;) Kruunu/maski ei oikein onnistunut, meni rikki kokoajan ja jätin sen sitten kokonaan pois. Miekaksi laitoin miekan muotoisen coktailtikun.

Barbien mekko on marsipaania jonka koristelin eriliaisilla painokuviolla , hileillä ja kimallegeelillä. Kakun päällä kermapursotukset, marsipaanikukat, sokerihelmiä ja kimalteita.