1270913691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein omalle perheelle pääsiäiseksi kakun ja tällä kertaa mangosuklaahyydykekakun.

Kakun näkö ja maku vaihteli tuttuun tapaan taas monta kertaa ennenkuin lopulta tiesin mitä teen. Mulla ajatukset ja ideat muuttuu yleensä koko kakunteko prosessin ajan. Välillä aika rasittavaa..olis joskus kiva suunnitella etukäteen ja tehdä sen mukainen kakku.

Pohjan tein kaurakeksimuruista ja voista.

Ensimmäinen kerros oli mangomoussea. Moussessa oli  rahkaa, kermaa, mangososetta ja mangopassionjauhetta sekä hieman sokeria ja liivatetta.

Toinen kerros oli suklaata. Moussessa oli sulatettua suklaata, vaniljatuorejuustoa, kermaa ja liivatetta.

Päällisen vetäsin koristeraapalla. Reunoille laitoin suklaakermaa isolla lehtityllalla. Päälle tein marsipaanista kukat, porkkanat ja pääsiäispupun.

Kuva on taas kovin pimeä. Yritän saada uuden kuvan toisaalta ja vaihdan sen sitten.