1275242216_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä yksi oikein epäonnenkakku.

Tein Millalle dalmatialaiskakun ja siinä menikin sitten vähän kaikki pieleen.

Kakussa  on 6 munan sokerikakkupohja. Välissä vadelmavalkosuklaamousse. Kakkuun ei saanut laittaa sokerikreemiä vaan marsipaanin alle haluttiin vaan kermaa. Ja minä tyttö menin laittamaan marsipaanin kakun päälle jo edellisenä iltana, vaikka kyllähän minun olisi pitänyt muistaa että marsipaani vettyy yön aikana helposti.

Aiemmin itselle tehty marsipaanikakku kesti ihan hienosti jääkapissa vaikka oli vaan kerma alla.  Vaan nytpä kakku ei oikein ollut huippu kunnossa aamulla. Joistain kohti oli marsipaani alkanut jo kupruilla ja sulaa. Kaiken kukkuraksi kakkukupu petti kakun alta kun olin siirtämässä kakkua ja painui kakun päälle puolestävälistä ja koko kakku halkesi jonkun verran. Koko kakun pinta piti laittaa äkkiä uusiksi ennekuin juhlat alkaisivat.

No onneksi koirat kakun päällä pysyivät ehjinä ja ne sain siirrettyä pois kakun päältä. Laitoin koko kakun päälle uuden marsipaanilevyn ja mustat  täplät ja vaaleanpunaisen reunanauhan. Vielä uudet tekstit ja koirat päälle ja valmis!!! Ihan ok näköinen kakusta tuli, mutta kyllä otti päähän.

Onneksi kuitenkin kakku ehti juhliin ja toivottavasti sankari oli tyytyväinen.