1272820637_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vappuna juhlimme nuorimmaisen tyttäremme synttäreitä ja juhlavieraiden joukossa on kasvissyöjiä ja ajattelin tehdä heillekin sopivaa voileipäkakkua ainaisen kasvispiirakan tilalle.

Kakkuun tein itse leivän täällä aiemmin tehdyllä ohjeella.

Kakun väliin tein kaksi täytettä. Toisessa oli raastettua kurkkua, valkosipulia, raejuustoa ja italialaiset yrtit- tuorejuustoa.

Toisessa täytteessä oli sipulia, fetajuustoa, paprikaa, ranskan kermaa, maustamatonta tuorejuustoa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja mustapippuria.

Täytteiden aineksien määriä en muista koska teen aina kaikki täytteet mutu-tuntumalla ja lisäilen sekaan mitä mieleen juolahtaa.

Päällisessä oli kaikkea mahdollista mitä kaapista löysin, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa, ranskan kermaa ja vaikka mitä. En edes muista mitä siihen laitoin.

Koristelussa käytin salaattia, kurkkua, paprikaa ja fetaa. Tuli vähän kiire taas koristelujen kanssa kun vieraat oli jo tulossa joten kakusta jäi aika yksinkertainen.