1273769743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein äitienpäiväksi omalle äidilleni ja naapuriin  kaksi lehtimehukakkua.

Kakut tuottivat kovasti tuskaa, kun kaikki tuntui menevän pieleen kokoajan.

Tässä kuitenkin ensin naapuriin mennyt kakku.

Kakussa oli gluteeniton kääretorttupohja jonka kostutin lehtimehulla. Välissä mousse jossa oli kermaa, vaniljatuorejuustoa ja lehtimehuun sulatetut liivatteet. Päälle tein kiilteen lehtimehusta jonka värjäsin vihreäksi, mutta kun aamulla avasin jääkaapin niin molemmista kakuista oli kiilteen valuneet pitkin jääkaappia!! Harmitti vietävästi. Kakkuhan ei itsessään ole voimakkaan makuinen ja selvimmän lehtimehun maun antaa juuri tuo kiille joka nyt sitten oli valunut pois.

Kakun ulkonäkökin meni sitten kokonaan uusiksi koska alunperin kiilteen sisälle oli tarkoitus tulla vaan viipaleet carambolaa ja pursotukset reunoille.

Nyt siis päätinkin laittaa vihreän transferin reunoille joka sekin meni kertaalleen uusiksi koska laitoin kiireessä sulan suklaan transferin väärälle puolelle eikä siihen tietenkään mitään kuvioita jäänyt.

Mutta sain kakun kuitenkin tehtyä, Pikaisesti tein kukat ja lehdet marsipaanista. Kimalletta päälle ja floravispi pursotukset päälle ja alas, muutama helmi ja kakku oli valmis. Onneksi.

Tässä omalle äidilleni mennyt kakku.

1273769778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä himppu edemmän kiillettä päällä. Pursotukset reunalla, marsipaanikukkia ja sokerihelmiä.

Kakunpinnan olin vetänyt kuvioraapalla ennen kimalteen lisäämistä.